Etiketter

,

Under valrörelsen drabbades vi av ett fall av stöld när någon valde att registrera namnet Sverigedemokraterna på en annan domän. Med hjälp av en sökmotorkonsult lyckades den hemsidan så småningom knuffa ner oss från förstaplatsen i Googles sökfunktion, vilket naturligtvis var ett avbräck för oss.

Efter valet blev den ”anonyme” ägaren bakom lite demoraliserad och slutade i stort sett helt att uppdatera sidan. Nu har den istället tagits över av Expo, som tänker använda den för att kampanja mot SD.

Allvarligt talat – hur lång tid kommer det att ta innan mainstreammedia inser att Expo inte är en opartisk källa? Expo försöker ju låtsas vara det själva, men kom igen. Det enda de existerar för är att motarbeta SD. Om man till och med tjackar en hemsida som har som uttalat mål att sabotera för partiet och uppger som sin avsikt att bekämpa SD med den, då bedriver man inte journalistik utan en politisk kampanj. Expo är politiker precis lika mycket som Ung Vänster eller MUF är det.

(TILLÄGG: Det verkar som om den anonyme grundaren har avslöjat sin identitet i afton. Det ska visst vara en viss herr Pontus Löf som legat bakom namnstölden. Han hyllades för detta tilltag vid ett evenemang för innefolket nu ikväll.)

Annonser