Mensjeviken

Jag har drivit den här bloggen något årtionde nu. Kanske är det dags för en lite mer klargörande presentation.

Jag är mångårig medlem i Sverigedemokraterna. Jag gick med i partiet 1994, men tog första kontakten 1991 (och någonstans i gömmorna har jag ett personligt brev nedknackat på skrivmaskin från dåvarande partiledaren Anders Klarström som blev hans svar på den kontakten). Jag satt i partistyrelsen mellan 1997 och 2005 och har suttit i kommunfullmäktige i Uppsala 2006-2010 och från 2010 i Tierp. Sedan oktober 2010 arbetar jag som politisk tjänsteman på Sverigedemokraternas riksdagskansli.

Politiskt kan man nog beskriva mig som en konservativ nationalist. Viktigare än det tycker jag dock det är att ha principer och ideal också i politiska sammanhang – även, faktiskt, om det inte nödvändigtvis är mina egna ideal. Jag är nog mer av en wonk än en hack.

Mer konkret intresserar jag mig främst för säkerhetspolitik, grundlagsfrågor och i mån av tid för vapenlagstiftning.

I grunden är jag gymnasielärare i historia och samhällskunskap. Det är åratal sedan jag arbetade med det nu, men historieintresset lever kvar fortfarande.

Brasklapp:

Det jag skriver här är mina egna tankar och funderingar som endast jag själv står för. Jag har inget partimandat att uttala mig på den här bloggen. Verkligen inte.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s